Waar een weg is, is Will!
Rijschool Will, voor autorijles in Veldhoven en omstreken

Bepaal je niveau en tempo met een intake

Ben je nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? En wil je graag checken of je een klik hebt met de persoonlijke aanpak van Wil van de Ven? Meld je dan aan voor een proefles bij Rijschool Will. Tijdens deze intake van 1 uur geeft Wil een inschatting van jouw aanvangsniveau en welke route je het beste kunt volgen op weg naar het rijexamen. Wanneer je jezelf aanmeldt voor het startpakket wordt deze intake uiteraard verrekend. Als je een snelle leerling bent, dan is het startpakket op je lijf geschreven. Heb je meer lessen nodig, dan biedt Rijschool Will nog een aantal aanvullende pakketten. Bekijk de prijslijst voor alle mogelijkheden.

2toDrive: start met rijlessen als je 16,5 jaar bent

Kun je niet wachten om met rijlessen te beginnen? 2toDrive maakt het mogelijk om aan je rijopleiding te beginnen als je 16,5 jaar bent. Voor je theorie-examen mag je al een half jaar eerder op. Je hoeft dus niet te wachten tot je 18e verjaardag. Hoe werkt 2toDrive? Op de dag dat je je 17e verjaardag viert, mag je al voor je rijexamen op. Slaag je voor je examen? Dan maak je onder begeleiding van zelfgekozen coaches je eerste kilometers op de openbare weg. Een jaar lang doe je op deze manier rijervaring op. Als je 18 jaar wordt, mag je zelfstandig de weg op.

Rijles in blokken van 1,5 uur

Valt de persoonlijke aanpak van Rijschool Will in de smaak? Dat is goed nieuws. Tot aan je examen begeleidt Wil van de Ven je tijdens je rijopleiding. Om de lessen zo efficiƫnt mogelijk in te delen, les je in blokken van 1,5 uur. Natuurlijk pluk je hiervan zelf ook de vruchten. In 1,5 uur krijg je veel meer de tijd om de theorie in de praktijk te brengen. Gaat je voorkeur uit naar lesblokken van 1 uur, is dit natuurlijk ook mogelijk. En uiteraard gaat Wil met je aan de slag om je rijvaardigheid te perfectioneren, zodat je goed beslagen ten ijs komt tijdens het rij-examen.

Vorderingen maken

Om jouw vorderingen bij te houden, maakt Rijschool Will gebruik van een instructiekaart. Om de 10 lessen mogen jouw ouders meerijden. Deze unieke insteek is een bewuste keuze. Zo kunnen jouw ouders met eigen ogen zien hoeveel progressie je maakt. En niet onbelangrijk: als eventuele sponsor van jouw rijopleiding ervaren ze dat hun investering goed besteed is.

Afspraak maken?

Wil je samen met Rijschool Will je rijbewijs halen? Bel 06 24 87 70 11 voor meer tekst en uitleg of om een afspraak voor een proefrit te maken.